Fortnite možná nabídne předplatné
Fortnite Novinka Fortnite možná nabídne předplatné

Fortnite možná nabídne předplatné

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Android Android

Naznačuje to rozesílaný dotazník.

Reklama

Fortnite je velepopulární titul od Epic Games, jenž se stále drží na předních příčkách nejhranějších her, za což může i neustálá podpora ze strany vývojářů, kdy do něj nepřetržitě vychází nový obsah, takže se jedná o krásný příklad hry jako služby.

Podle nejnovějších zpráv to posléze vypadá, že společnost uvažuje nad tím, jestli do svého úspěšného projektu přinést pravidelné měsíční předplatné, což naznačuje dotazník, jenž se hráčů taktéž ptá, zda by za něj byli ochotni zaplatit.

Jeho podobu sdílel na Twitteru například uživatel s přezdívkou FireMonkey, který se na zprávy a novinky ze světa Fortnite specializuje.

Předplatné by v sobě mělo zahrnovat Battle Pass (normálně za 950 V-Bucks, tedy hodnota kolem 8 dolarů - 215 Kč), speciální outfit (k němu předplatitelé dostanou přístup dříve a následně bude vypuštěn do obchodu ke koupi) a 1 000 V-Bucks každý měsíc (hodnota taktéž kolem osmi dolarů), přičemž by ještě mohlo dojít na různé slevy ve virtuálním obchodě.

Otázky se taktéž zabývaly tím, kolik by hráči byli za tuto službu ochotni zaplatit, s cenou pohybující se od 5 až do 18,99 dolarů (115 - 500 Kč).

Jakmile obrázky z tohoto dotazníku začaly spatřovat světlo světa (respektive internetu), tak Epic v dotazníku změnil zobrazený skin růžovovlasé kunoiči na Ghost Ridera, což naznačuje, že tento skin se zatím zřejmě neměl dostat veřejně na internet.

Pokud si následně projedeme komentáře u zmiňovaného twitterového příspěvku, tak je poměrně překvapující, že lidé se této možnosti vlastně ani příliš nebraní. Velkou roli by ale přirozeně hrála i cena, kdy to vypadá, že nejpopulárnější volba by byla zhruba do 10 dolarů (230 Kč), což je o trochu více, než kolik bychom normálně utratili za samotný Battle Pass.

A co vy? Pokud hrajete Fortnite, dávalo by vám takovéto předplatné smysl?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama