Fortnite na Xboxu One s klávesnicí a myší už příští týden
Fortnite Novinka Fortnite na Xboxu One s klávesnicí a myší už příští týden

Fortnite na Xboxu One s klávesnicí a myší už příští týden

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Xbox Xbox One

Další hry budou následovat, včetně Warface, Vigor, DayZ nebo War Thunder.

Reklama

Už ta tři dny si budete moci k Xboxu One při hraní Fortnite připojit klávesnici a myš. 14. listopadu začne oficiální podpora tohoto hardwaru. K Fortnite se v průběhu tohoto měsíce přidají ještě tituly Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Warhammer: Vermintide 2, War Thunder a X-Morph Defense. V budoucnu potom budou následovat DayZ, Vigor, Children of Morta, Minion Master, Moonlighter, Warface a Wargroove.

Microsoft dle svých slov vývojářům poskytl nástroje pro přizpůsobení herního zážitku s klávesnicí a myší na Xboxu One. Záleží na tvůrcích her, jak zajistí, aby bitvy byly férové a zábavné pro všechny fanoušky.

Pokud to budete s klávesnicí a myší u Xboxu One myslet vážně, na trhu budou speciální periferie od Razeru. Firma se stala exkluzivním partnerem. Bližší informace se dozvíme později, nejspíš v lednu na CES.

Co si myslíte o oficiální podpoře klávesnic a myší u Xboxu One? Nebudou hráči na gamepadu při hraní kompetitivních her, jako je Fortnite, v nevýhodě? Tradičně se má za to, že hráči s klávesnicí a myší jsou přesnější a mají rychlejší reakce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama