Fortnite se dočkalo samostatného režimu bez stavění
Fortnite Novinka Fortnite se dočkalo samostatného režimu bez stavění

Fortnite se dočkalo samostatného režimu bez stavění

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Ve hře zůstane natrvalo.

Reklama

Populární battle royale akce Fortnite v dosud poslední sezoně přišla o prvek stavění, které bylo v minulosti nedílnou součástí hratelnosti. Původně se počítalo s tím, že půjde pouze o dočasný stav a stavění se hry následně v plnohodnotné podobě vrátí.

V rámci klasických a dobře známých režimů se tak již během nejbližších dnů opravdu stane. Pokud jste tedy ve hře rádi stavěli, tak budete moci tuto funkci již brzy opět používat.

V případě, že se vám ale důraz na čistou akci a přestřelky bez stavění zalíbil, tak nemusíte smutnit. Vývojáři ze studia Epic Games totiž představili a zároveň vydali nový samostatný režim Zero Build, který zmíněné stavěn neobsahuje. Každá postava se naopak pochlubí dobíjecím ochranným štítem pro lepší obranu.

Režim Zero Build tak nabízí v zásadě klasické battle royale bitvy, které je možné hrát v týmech složených z jednoho, dvou, tří nebo čtyř hráčů.

Jak se vám nový režim zamlouvá?

Nespočet předmětů s tematikou Fortnite si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama