Forza 5 si bude muset z internetu stáhnout důležitý obsah
Forza Motorsport 5 Novinka Forza 5 si bude muset z internetu stáhnout důležitý obsah

Forza 5 si bude muset z internetu stáhnout důležitý obsah

Michal Burian

Michal Burian

92

Při prvním spuštění závodní hry Forza 5 budete muset Xbox One připojit k internetu, aby si hra stáhla tratě a automobily. <strong>Aktualizace</strong>.

Reklama

Aktualizace: Opět jak na houpačce, jednou Microsoft něco řekne a za pár dnů to vezme zpět. Takhle to bylo u protipirátské ochrany Xbox One a situace se opakuje i v případě připravované páté Forzy. Producent hry totiž vysvětlil, že velký update, který si měl každý majitel povinně stáhnout, jinak by nemohl hrát, nebude na začátku hry nutný. Jinými slovy se budete moci ihned pustit do hraní a na pozadí stahovat aktualizaci s dalšími vozy a tratěmi, které se nestihnou do listopadového vydání hry připravit.

Update budete potřebovat až v pokročilé fázi kariéry. Dan Greenawalt tvrdí, že bez stažení tohoto bezplatného balíčku nebudete moci dokončit singleplayerovou část hry.

Původní zpráva

Dan Greenawalt, šéf studia Turn 10, v rozhovoru s americkým magazínem IGN řekl, že Forza 5 bude při prvním spuštění vyžadovat připojení k Xbox Live, aby si zdarma stáhla důležitý obsah v podobě tratí a aut. Jinými slovy hra na disku nebude kompletní, a abyste ji vůbec mohli hrát, budete muset Xbox One alespoň jednou připojit k internetu.

Greenawalt následně vysvětlil, že je to kvůli tomu, že obsah (některé tratě a auta) nestihnou včas dokončit, protože hra musí být připravena k vylisování několik týdnů dopředu. Pochopitelně je tak tlačí čas, hru nemohou odložit (vyjde zároveň s next-gen Xboxem) a tak se rozhodli, že další auta a tratě dodělají během několika týdnů a vše (doufejme) budou mít hotové na den vydání.

Po stažení důležitého obsahu už budete moci pátou Forzu hrát offline, i když Greenawalt všem hráčům doporučuje se alespoň jednou za čas připojit k Xbox Live, aby hra mohla projít aktualizací, a především se díky tomu bude moci učit umělá inteligence váš jízdní styl a podle toho se následně v závodech chovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama