Forza Horizon 4 nabídne příběhové mise. Můžete v nich řídit taxík
Forza Horizon 4 Novinka Forza Horizon 4 nabídne příběhové mise. Můžete v nich řídit taxík

Forza Horizon 4 nabídne příběhové mise. Můžete v nich řídit taxík

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

V historické Británii budete moci vlastnit různé firmy a být taxikářem nebo kaskadérem.

Reklama

Arkádověji pojatá Forza s přídomkem Horizon od studio Playground Games se od samotného počátku zaměřovala na závodění a příběh hrál druhé housle. V nadcházející Forze Horizon 4 to ale bude jiné. Vůbec poprvé se v této sérii o slovo hlasitě přihlásí příběhové pozadí, které bude soustředěno v takzvaných Horizon Stories. Ty jsou podle vývojářů opravdu skvělé a přinášejí do hry rozmanitost z jiných závodních her. Benjamin Penrose na E3 serveru Destructoid prozradil, že mají aktivitu založenou na titulu Crazy Taxi.

Ona rozmanitost znamená, že můžete vlastnit různé firmy. Za vydělané peníze ze závodů si koupíte firmu. Jednou z nich je taxi-služka. Díky ní se můžete stát taxikářem a vydělávat i tímto způsobem. Ještě víme o jedné zábavě. Ve Forze Horizon 4 budete moci být dokonce i kaskadérem. Mějte na paměti, že tyhle aktivity se od těch z reálného světa budou lišit. S taxíkem vás nečeká žádná pohodová, vyhlídková jízda podle pravidel, nýbrž budete muset sešlápnout plyn až k podlaze a dovést zákazníka (nebo i balíčky po vzoru filmového Kurýra?) co nejrychleji na dané místo.

Co myslíte, budou tyhle aktivity spojené s vlastněním firem k užitku a přinesou do Forzy Horizon oživení? Do tohoto dílu byla tato série spojena s klasickými závody, driftovacími zónami, rychlostními radary, bonusovými tabulemi nebo hledáním vraků aut v opuštěných stodolách, což začne po určitém čase nudit.

Připomeňme, že Forza Horizon 4 je zasazena do historické Velké Británie, kde si užijeme největší oslavu automobilismu na světě během dynamické sezóny. Ta zajistí změny ročních období, které sebou přinesou nové aktivity a výzvy. Samozřejmostí je velký výběr automobilů, ve Forze Horizon 4 jich bude více než 450.

Forza Horizon 4 vyjde 2. října 2018 na Xbox One a PC s Windows 10 s českými titulky. Ve stejný den bude plná verze i pro předplatitele služby Xbox Game Pass. Na obálu bude McLaren Senna a 1997 Land Rover Defender 90. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama