Forza Horizon 4 představuje jaro a krásné město Edinburgh
Forza Horizon 4 Novinka Forza Horizon 4 představuje jaro a krásné město Edinburgh

Forza Horizon 4 představuje jaro a krásné město Edinburgh

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Hlavní město Skotska si prohlédneme za denního světla i v noci.

Reklama

Závody Forza Horizon 4 sází na proměnlivý otevřený herní svět s pravidelnou změnou ročních období. Po týdnu se bude střídat jaro, léto, podzim a zima. Každé roční období bude unikátní, přinese s sebou nové závody, a hlavně promění historickou Velkou Británii. V minulých týdnech jsme mohli vidět rozmary počasí v létě, padající listí na podzim a krutou zimu. Tentokrát pro nás má studio Playground Games barevné a deštivé jaro.

Jaro se nám rozhodli vývojáři představit v krásném městě Edinburgh, které je hlavním městem Skotska. Zároveň se dozvídáme, že ve hře nebude Londýn. Důvod je jednoduchý. Hlavní město Velké Británie je obrovské, malebné a rozmanité. Práce na něm by trvala příliš dlouho a autoři by se museli věnovat výhradně Londýnu a už by nezbyl čas na jiné krásy herního světa. Je ale možné, že se do Londýna podíváme za dva roky v dalším díle. V Playground Games by mohli využít již vytvořenou mapu a obohatit ji o další města, vesnice atd. Stejně to udělal Ubisoft u The Crew 2. Edinburgh je tak jediným velkým městem ve Forze Horizon 4.

Vraťme se ještě k jaru. Tvůrci cestovali po celé Velké Británii a snažili se zaznamenat její krásy v jednotlivých ročních období, aby je následně přenesli do hry.

Ve videu se dostalo i na týmové soutěže, vydělávání peněz prostřednictvím nákupu firem a půjčováním aut jiným hráčům, soundtrack a McLaren Senn.

Níže už záznam aktuálního streamu, kde bylo vše výše zmíněné představené.

Forza Horizon 4 vyjde 2. října na Xbox One a PC s Windows 10. Hra se pochlubí masivním otevřeným světem a vybírat budete moci z více než 450 vozů. V závodech nebudou žádné mikrotransakce, natož loot boxy. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama