Forza Motorsport 5 vyjde v roce 2013
Forza Horizon Novinka Forza Motorsport 5 vyjde v roce 2013

Forza Motorsport 5 vyjde v roce 2013

Michal Burian

Michal Burian

3

Microsoft chystá hned dvě závodní hry ze série Forza, Horizon vyjde na podzim 2012 a Motorsport 5 v roce 2013.

Reklama

V sobotu jsme vás informovali o uniklém traileru z neohlášeného závodního titulu Forza Horizon, který francouzský Microsoft potvrdil a slíbil, že se již brzy dočkáme dalších detailů.

Zároveň Microsoft upřesnil, že Forza Horizon, je úplně jiná hra a že plnohodnotné pokračování Forza Motorsport vyjde v roce 2013, zatímco Horizon si na Xboxu 360 budeme moci zahrát již na podzim letošního roku.

Horizon vyvíjí studio Playground Games, o Motorsport 5 se stará uznávané Turn 10. Fanoušky série by měla uklidnit informace, že tvůrčí celek z Playground Games se skládá ze zkušených vývojářů, kteří se podíleli na závodních hrách jako je TOCA a GRID.

Zdá se, že Microsoft změnil strategii a chce závodním hráčům každý rok nabídnout jeden díl Forzy. Letos bychom se tedy měli dočkat lehce odlišného titulů, který nás zavede do pouště, a taktéž se zúčastníme nočních závodů, jak odhalil trailer.

Osobně mi to připomíná strategii Electronic Arts, která vyvíjela okruhové závody Need for Speed: Shift a rovněž arkádové řádění v podobě Hot Pursuit a dalších dílů.

Plnohodnotné odhalení Forza Horizon očekáváme tento týden na Game Developers Conference v San Francisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama