Forza Motorsport 6 s nočními závody a deštěm
Forza Motorsport 6 Novinka Forza Motorsport 6 s nočními závody a deštěm

Forza Motorsport 6 s nočními závody a deštěm

Michal Burian

Michal Burian

18

<strong>Uvnitř první obrázky a další detaily</strong>.

Reklama

Japonská stránka Xboxu předčasně zveřejnila první důležité detaily a screenshoty ze závodního titulu Forza Motorsport 6. Jak se zdá, Turn 10 Studios na letošní podzim chystají díl, který potěší fanoušky nejednou novinkou.

Ve Forze je samozřejmostí velký počet aut, u šestého dílu se číslo v plné verzi zastaví na 450 závodních automobilech, které mají mít věrné modely, možnosti přizpůsobení a propracovaný kokpit a pochopitelně i model destrukce s poškozením.

Závodit se bude v 26 lokalitách rozprášených po celém světě, včetně okruhu Daytona, Ria a mnohých dalších. Teď k tomu nejdůležitějšímu, hra poběží v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu (uváděno bylo 50fps, ale to byl pravděpodobně překlep). Novinkou budou noční závody, kde prověříte své řidičské schopnosti, stejně tak déšť. Když se nad tratí zatáhne, tak se budou na vozovce vytvářet 3D louže. To vše a prý mnohem víc má umožnit ForzaTech engine se špičkovou fyzikou a simulací.

Aby toho nebylo málo a každý byl spokojený, tak Forza 6 bude podporovat split-screen pro dva hráče, online závody až pro 24 hráčů a realistické soupeře řízené umělou inteligencí díky technologii Drivatar, která opět přivede na asfalt virtuální duchy vašich přátel a kamarádů z Xbox Live.

Forza Morosport 6 vyjde koncem letošního roku exkluzivně na Xbox One. Více informací se dozvíme 15. června na tiskové konferenci Microsoftu v rámci E3 v Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama