Fotografický mód v Shadow of Mordor
Middle-earth: Shadow of Mordor Novinka Fotografický mód v Shadow of Mordor

Fotografický mód v Shadow of Mordor

Michal Burian

Michal Burian

21

Fotografický mód okamžik zmrazí a nabídne celou paletu možností, jak jej zvěčnit (nastavení úhlu, přiblížení, filtry, loga atp.). <strong>Nyní i na PC + vlastní fotografie z PC verze</strong>

Reklama

Update

Díky objemnému patchi, který má téměř 1 GB, je nyní fotografický mód k dispozici i pro PC verzi. Stačí ho jen aktivovat v nastavení a pak kdykoliv ve hře stisknout klávesu P. Martin "Cvrnda" Cvrček mód vyzkoušel a zde jsou jeho výtvory, na nichž lze místy pozorovat přednosti, ale i nedostatky vizuálu Shadow of Mordor na vysoké nastavení.

Původní zpráva

,,Fotografický mód už není jen doménou naleštěných závodních simulací, poslední dobou se objevuje snad ve všech hrách, které se mají po vizuální stránce čím pochlubit. Middle-earth: Shadow of Mordor nevyjímaje. Dneska byl do konzolí PS4 a Xbox One na celém světě vypuštěn 600megový patch, který aktivaci foto-módu přidal do možností Game Settings. Stačí aktivovat a pak už jen najít ten správný moment. Fotografický mód okamžik zmrazí a nabídne celou paletu možností, jak jej zvěčnit (nastavení úhlu, přiblížení, filtry, loga atp.). Pro nakrknutého hraničáře není hezčí momentky než fotka useknuté skřetí hlavy letící vstříc západu slunce. Anebo máte něco lepšího? Sem s tím! (Autorem fotky je reddit.com/user/everadvancing),“ napsala Cenega Czech na svůj Facebook.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama