Cyberpunk 2077 Novinka Fotografický režim v Cyberpunk 2077

Fotografický režim v Cyberpunk 2077

Ondřej Partl

Ondřej Partl

18
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Možnosti budou bohaté a virtuální fotografové by měli býti spokojeni.

Reklama

Ani se tomu příliš nechce věřit, ale vydání nesmírně očekávaného titulu Cyberpunk 2077 od CD Projektu RED je vzdálené pouze 8 dní, kdy již pomalu zůstává jisté, že se dalšího odkladu nedočkáme (ale raději potichu, abychom to nezakřikli).

I proto je aktuální mediální masáž ohledně této hry velice silná, kdy jsme se v rozmezí jen několika dnů dočkali oficiálního gameplaye z konzolí PlayStation, ale i Xbox, doplněných HW požadavků pro PC, a také páté epizody Night City Wire, která v sobě skrývala dodatečné informace o hudbě, speciální technologii JALI a novou našlapanou gameplay ukázku.

Nyní nám autoři představují další prvek jejich chystaného titulu, jímž je fotografický režim, jenž by neměl chybět v žádné velké hře.

S ním jsme seznámeni za pomoci nového traileru (v náhledu), z něhož je jasné, že možností pro vaše fotky bude opravdu dostatek.

Nastavit si tak můžete například clonu, vinětu či kontrast, přičemž navíc můžete přidat různé rámečky, pozadí, ale i samolepky. Nezapomnělo se ani na možnosti úprav vaší pózy, kdy si vyberete z různých výrazů v obličeji, případně si lze vypnout záblesky při výstřelu.

Pokud se vám tedy bude chtít vytvářet různé zajímavé fotografie, případně potřebujete nové pozadí na svou plochu, určitě tady zvládnete udělat vhodného kandidáta.

Fotografický režim v Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 vychází již 10. prosince na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Hra při vydání bude skrze zpětnou kompatibilitu dostupná i na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S, avšak té pravé next-gen verze se dočkáme až v příštím roce.

Když hru rozehrajte na PS4 či Xboxu One, tak můžete pokračovat se stejnou uloženou pozicí i na PS5 a Xboxu Series X/S, přirozeně ale v rámci stejné rodiny konzolí.

Předobjednávku můžete vytvořit v obchodě Xzone, kde stále platí, že ke hře dostane dárek v podobě stylové klíčenky.

Fotografický režim v Cyberpunk 2077
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama