Frank West v novém příběhu Dead Rising 4 musí najít lék
Dead Rising 4 Novinka Frank West v novém příběhu Dead Rising 4 musí najít lék

Frank West v novém příběhu Dead Rising 4 musí najít lék

Michal Burian

Michal Burian

1

Capcom vydal příběhové rozšíření Frank Rising, které vám ukáže druhou stránku této zombie rubačky.

Reklama

Pokud se vám zalíbila zombie akce Dead Rising 4, tak si můžete na platformách Xbox One a Windows 10 zakoupit příběhového rozšíření Frank Rising. Na Xbox Store stojí 299 Kč, na Steamu v současné době dostupné není, očekáváme, že na něm bude o něco později. DLC je pochopitelně součástí Season Passu.

Balíček Frank Rising přináší do Dead Rising 4 nový příběh. V něm hlavní hrdina prožívá nelehké momenty. Je nakažen, bývalý spojenec ho odepíše a on sám musí najít lék, aby se natrvalo neproměnil v krvelačnou zrůdu. Frank opět bojuje se zombíky, ale má k dispozici nové schopnosti a dosud nepoznanou sílu, přesto musí hodovat s ostatními nemrtvými, aby přežil. Při tom všem Frank musí ještě zachránit přeživší ve městě, než vláda smete město z mapy.

Vše uvidíte v traileru. V něm nechybí ani připomenutí dodatečného balíčku Mini Golf, které nemá zatím stanovené datum vydání. Jde o mini-hru ve Willamette Mall a samotném městě. Na těchto místech naleznete 18 jamek a užijete si netradiční mini golf, ovšem za cenu 10 euro. Získáte golfové hole, různé zbraně a samozřejmě také skiny. Mini golf podporuje další tři hráče v kooperaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama