Free-to-play akce Cloud Pirates vyšla v plné verzi
Novinka Free-to-play akce Cloud Pirates vyšla v plné verzi

Free-to-play akce Cloud Pirates vyšla v plné verzi

Redakce

Redakce

Multiplayerová řežba létajících pirátských lodí Cloud Pirates je nyní zdarma. Navíc byl vydán i update, který do hry přidává nový herní mód, mapu a mnoho dalšího.

Reklama

Ruští vývojáři Allods Team ohlásili zprávu, která udělá radost všem, kteří uvažovali o koupi hry Cloud Pirates. Tato MMO vzdušná bitva s létajícími pirátskými loděmi je totiž nově zdarma ke stažení na Steamu, kde dosud visela u jejího jména cenovka bez centu deset dolarů. I pro hráče, kteří si hru už v minulosti koupili, si vývojáři připravili potěšení ve formě velkého updatu a povedeného nového traileru.

Nově si v Cloud Pirates můžete zahrát mapu Cold Silence (Chladné ticho), zmrzlé pustiny skrývající nebezpečí a tajemno, nebo mód Stronghold Siege. S velkou slávou se také vrací režim pro tři hráče ve skupině, což je ještě obohaceno o příjemný bonus pro vaše seskupení. Chcete zápolit se soupeři i v dlouhodobém měřítku? Teď můžete díky novým osobním žebříčkům a ligám, nejlepší kapitáni budou dokonce zvěčněni na speciálním webu, který vývojáři v budoucnu plánují.

Cloud Pirates je multiplayerová hra, ve které se převtělíte do role kapitána létající pirátské lodi a bojujete proti ostatním lodím. Svou loď si samozřejmě můžete upravovat a předělávat ku obrazu svému, ale také si s rostoucím postupem odemykáte téměř 50 nových plavidel, ve kterých i se svými přáteli dobýváte oblohu. Hra je v současnosti dostupná pouze pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama