Free-to-play verze Toukidenu 2 vychází koncem května
Novinka Free-to-play verze Toukidenu 2 vychází koncem května

Free-to-play verze Toukidenu 2 vychází koncem května

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Toukiden 2: Free Alliances Version ale není plnou hrou.

Reklama

Plnou verzi druhého Toukidenu si v dnešní době můžete koupit pro konzole PlayStation 4, PS Vitu a pro PC. Koei Tecmo ale patrně chce zvýšit prodeje hry a tak připravilo speciální free-to-play verzi Toukidenu 2 nazvanou Free Alliances Version. V Evropě se má objevit na PlayStation platformě už 31. května. Jestli se Toukiden 2: Free Alliances Version dostane i na PC, zatím nevíme.

Klíčovým prvkem Toukidenu 2: Free Alliances Version je stamina. Díky ní můžete prozkoumat prostředí a zúčastnit se misí v okolí obce Maharoba. Každý hráč začne se staminou na úrovni 3 a každá část staminy se doplní po osmi hodinách reálného času.

Za staminu se můžete zúčastnit Group Missions, nabízených v Command Centeru. Prostřednictvím misí navštívíte různá období a můžete na nich zabíjet monstra společně s dalšími třemi společníky. Každá mise ale může stát různé množství staminy, takže si ji musíte zajistit dopředu.

Abyste ale nemuseli čekat dalších 8 hodin, přichází na řadu systém mikrotransakcí. V sídle Slayerů můžete použít gemy (koupit jdou prostřednictvím obchodu PlayStation Store) a staminu si doplnit. Gemy ji obnoví na maximální hodnotu, ale můžete je také použít ke zvýšení úrovně staminy, maximálně na level 8. Tady můžete postavy dále vylepšovat přes truhly s vybavením a prostřednictvím různého materiálu. Nebo můžete získat Mitama Tickets. Za ně si pořídíte duše padlých hrdinů, které použijete na očarování své zbroje a zbraní.

Toukidenu 2: Free Alliances Version funguje také jako demo hry. Můžete si projít celou první kapitolu hlavní kampaně, a když se rozhodnete koupit plnou verzi hry, stačí naimportovat uložené pozice a pokračovat ve svých dobrodružstvích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama