Freedom Cry DLC k Assassin’s Creed 4 vyjde jako samostatný titul
Novinka Freedom Cry DLC k Assassin’s Creed 4 vyjde jako samostatný titul

Freedom Cry DLC k Assassin’s Creed 4 vyjde jako samostatný titul

Michal Burian

Michal Burian

88

PlayStation 3 a PlayStation 4 hráči si budou moci za dva týdny koupit Assassin’s Creed: Freedom Cry. PC verze později.

Reklama

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft dnes k večeru oznámila, že singleplayerové rozšíření Assassin’s Creed IV s názvem Freedom Cry vyjde za dva týdny jako samostatná hra. Nebude tedy vyžadovat původní AC4.

Assassin’s Creed: Freedom Cry si budou moci 18. února z PlayStation Network stáhnout majitelé PS4 a PS3 za 15 dolarů. 25. téhož měsíce se dostanete na PC hráče, kde cena je taktéž 15 dolarů.

"Rozhodli jsme se vydat Assassin’s Creed: Freedom Cry jako samostatnou hru pro naše fanoušky i nováčky Assassin’s Creed universa," řekl Tony Key, senior viceprezident pro prodej a marketingu v Ubisoftu. "Assassin’s Creed: Freedom Cry přináší klíčové prvky do AC, včetně nového hrdiny, nové prostředí a nových zbraní."

Ve Freedom Cry na vás čeká boj za práva otroků. V devíti nových misích se vžijete do bývalého otroka Adéwalého, prvního Edwardova společníka, který bude čelit své minulosti. Příběh se odehrává 15 let po skončení původního Black Flag v 18. století na Haiti. Adewalé se stal neohroženým pirátem s vlastní posádkou a disponuje obrovskou mačetou a mušketou. Jeho hlavním úkolem bude osvobozovat otroky na plantážích. Následně se vydá na otevřené moře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama