Frogwares oznamují remake Sherlocka Holmese
Sherlock Holmes: The Awakened Novinka Frogwares oznamují remake Sherlocka Holmese

Frogwares oznamují remake Sherlocka Holmese

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ukrajinský tým žádá fanoušky o pomoc.

Reklama

Vývojáři ze studia Frogwares i přes více než 5 měsíců trvající válku na Ukrajině pokračují ve vývoji her. Finanční stabilitě studia pomohl mimo jiné grant od společnosti Epic Games.

Letos v květnu Frogwares oznámilo práce na novém projektu s kódovým označením Palianytsia. Tehdy jsme se dozvěděli, že má jít o menší hororový titul, na který by studio mělo mít aktuálně dostatek lidských zdrojů. Naopak dříve plánovaný jiný a výrazně ambicióznější projekt byl odložen na neurčito.

Dnes vývojáři prozradili, že titul Palianytsia je ve skutečnosti remake hry Sherlock Holmes: The Awakened. Původní hra z roku 2006 se vyznačovala kombinací světa Sherlocka Holmese s hororovými příběhy z univerza Cthulhu od H. P. Lovecrafta.

Připravovanou novou verzi autoři popisují jako plnohodnotný remake, který se pochlubí kompletně přepsaným příběhem. Konkrétně se můžete těšit na příběh mladého Sherlocka Holmese a Watsona, který bude navazovat na titul Sherlock Holmes Chapter One z loňského roku.

Zároveň se samotným oznámením hry autoři požádaly hráče a fanoušky série o pomoc. Již brzy by měla být na Kickstarteru spuštěna crowdfundingová kampaň, pomocí které by vývojáři rádi vybrali chybějící peníze na dokončení hry. Vývoj by se měl nacházet v pokročilém stádiu a autoři podle svých slov potřebují pouze zajistit finální části produkce.

Brzké spuštění kampaně by měl doprovodit úvodní trailer. Zatím si musíme vystačit s několika níže přiloženými obrázky a koncepty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama