From Software pracuje na třech nových hrách
Bloodborne Novinka From Software pracuje na třech nových hrách

From Software pracuje na třech nových hrách

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

První je očekávaná, druhá bude zvláštní a třetí je nový Armored Core.

Reklama

Vývojářská společnost From Software je s námi už od listopadu roku 1986 a za tu dobu vytvořila celou řadu různých her pro velké množství platforem. Najdete zde Dreamcast, Nintendo DS, GameCube, PSOne, PS2, PS3, PS4, PSP, všechny tři Xboxy, konzoli Wii i klasické PC. Nejdéle pak pracují asi na sérii Armored Core, ale v roce 2009 vydali na PS3 hru Demon's Souls, kterou následovala velmi oblíbená série Dark Souls. Za zmínku jistě stojí taky jejich PS4 exkluzivita Bloodborne.

Prezident společnosti Hidetaka Miyazaki ale nyní v rozhovoru pro IGN prozradil nové informace o jejich připravovaných hrách, které možná budou pro někoho překvapením.

„V současné době existuje několik titulů, na kterých pracujeme," řekl Miyazaki. „Jedna z nich je temné fantasy a jiná by mohla být mech hra - to je první věc. Za druhé je tady fakt, že jeden z nových titulů, na kterém jsem pracoval, bude pravděpodobně přímo splňovat očekávání našich fanoušků."

Na dotaz, zda bude mech hra další titul série Armored Core, Miyazaki stroze odpověděl: „Jo, na Armored Core už teď pracujeme."

„A poslední věcí je další titul, který bude asi tak trochu divný. Když tuto hru oznámíme, budou fanoušci pravděpodobně reagovat takovým tím 'hmm, co to sakra Miyazaki vytvořil za hodně divnou hru?'"

Miyazaki ještě pokračoval: „Když teď říkám divná, myslím tím, že žánr, který se snažíme vytvořit, může být pro někoho trochu divný. A nejen to, ale všechen další skutečný herní obsah může být tak trochu divný."

Na dotaz kdy asi tyto tři tituly dorazí na trh Miyazaki poznamenal, že musí From Software "odstranit několik překážek" a že si ještě "nejsou jisti, kolik let jim jejich překonání zabere". Nemáme ale být skeptičtí a někdy "v budoucnosti" očekávat oznámení.

A jaké jsou vaše typy? Bude Dark Souls 4 (dost nepravděpodobné) nebo Bloodborne 2?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama