Frostpunk dostal očekávaný Survivor mód
Frostpunk Novinka Frostpunk dostal očekávaný Survivor mód

Frostpunk dostal očekávaný Survivor mód

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC

Nová výzva pro hráče, kteří v mrazivých podmínkách dokázali přežít.

Reklama

Pro přežití vaší kolonie ve strategii Frostpunk se budete muset snažit ještě více. Nově vydaná bezplatná aktualizace s označením 1.1.0 přináší do hry očekávaný Survivor mód. Ten je určen pro všechny hráče, kteří přežili mrazivé podmínky na nejtěžší obtížnost a hledají novou výzvu.

První velkou změnou je absence pauzy. Zapomeňte na to, že zastavíte hru, abyste si vaše další kroky mohli řádně rozmyslet. Čas zastavíte pouze tím, že otevřete menu. Smířit se budete muset rovněž s ukládáním. Své dobrodružství uložíte pouze v případě ukončení hry. Každé vaše rozhodnutí tak bude mít následky, ať už příjemné nebo negativní.

To ale nejsou jediné obtíže, s nimiž se budete muset vyrovnat. Obecně platí, že Survivor je těžší než jakákoli jiná obtížnost ve hře. Budete muset tvrdě pracovat a snažit se, aby vaše město poháněné párou v mrazivých podmínkách přežilo. Pro lovce odměn máme dobrou zprávu, Survivor přináší i nové achievementy.

Součástí aktualizace 1.1.0 je kromě oprav nepříjemných chyb ještě podpora Nvidia Ansel a rychlé uložení/načtení hry pomocí kláves F5/F9.

Další novinky budou následovat, včetně základních úprav People & Automatons, scénář The Builders, režim Endurance a update Winter Snapshots.

Frostpunk vyšel 24. dubna 2018 na PC. Později se dostane i na konzole. Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama