Frostpunk představuje obrovské parní stroje
Frostpunk Novinka Frostpunk představuje obrovské parní stroje

Frostpunk představuje obrovské parní stroje

Michal Burian

Michal Burian

4

Jsou technologickým vrcholem a lidem ulehčují práci.

Reklama

Nadějná survival strategie Frostpunk od autorů atmosférického This War of Mine se dostala do poslední vývojové fáze. V dohledné době máme očekávat nové detaily, gameplay záběry a hlavně přesné datum vydání. V současné době víme akorát to, že Frostpunk k nám zavítá v letošním roce ve verzích pro počítače a konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Zatím se podívejte na nové video, které představuje obrovské parní stroje. Ty jsou technologickým vrcholem a ulehčují lidem práci. Ve Frostpunk se nazývají automatony a pomáhají lidem přežít extrémní podmínky.

„Automatony jsou obrovské stroje s parním pohonem, které jsou technologickým vrcholem a příkladem toho, jak lidé mohou využívat technologii k přežití v extrémních podmínkách. Tyhle stroje nahradily člověka v tvrdé práci a mohou být použity na rizikových místech a při nebezpečných úkolech. Jde o velmi praktický nástroj v boji o přežití v extrémně nepříznivých podmínkách. Brzy vám ukážeme další zajímavé herní prvky Frostpunku,“ dodávají tvůrci a lákají, že už za několik dnů vydají nový trailer.

Ve Frostpunku dostanete na starost skupinku v zamrzlém světě, kde lidstvo drží při životě parní technologie umístěna ve středu post-apokalyptického městečka. Ta generuje tolik potřebné teplo. Opět se můžete těšit na obtížná rozhodnutí, která budete muset učinit. Budete muset dávat pozor na morálku svých lidí, jejich náladu a celkově na jejich životy. Vy budete rozhodovat o tom, co budou dělat, kam půjdou, jak se zachovají... Vždy si ale musíte pamatovat, že hlavní je, aby komunita přežila. Ruku k dílu přiloží i děti.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama