Fuel Overdose oznámen + galerie
Novinka Fuel Overdose oznámen + galerie

Fuel Overdose oznámen + galerie

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Již nějakou dobu jsme tu neměli pořádnou oddychovku v podobě old-schoolových adrenalinových závodů, Fuel Overdose tak přichází jako na zavolanou se svým izometrickým pohledem, zbrojním arzenálem a bohatým vozovým parkem.

Reklama

Ať už budete vyhazovat z kufru banánové slupky či lechtat vozidlo vepředu raketou, vývojáři slibují mnohem komplexnější a inovativnější herní systém, než na který jsme zvyklí. Kromě klasického arzenálu plného samopalů, raketometů, min a dalších neřestí představuje Fuel Overdose především přitahovací hák, což je v závodním žánru věc značně nevídaná.

Ten by měl mimojiné pomoci řidiči v ostré zatáčce, útoku na nepřítele či využití jeho rychlosti ve váš prospěch. Kromě nepřátel si budete muset dávat pozor i na prostředí samotné. Na mnohých tratích jsou totiž rozesety bomby a miny, které vás s radostí katapultují na Měsíc.

Stejně jako v bojovkách má i zde každý závodník své slabiny a přednosti. Každá postava (nebo vozidlo chcete-li) má dokonce svou sérii speciálních pohybů a útoků, jež jsou zcela unikátní.

Fuel Overdose má představit skrze zbraňový systém, upgrady a jiné herní mechaniky také taktický pohled na závody:

- každý hráč má omezený rozpočet na koupi zbraní a přípravu na závod. Žádné bonusy ani power-upy na cestách, vyhrát musíte pouze díky svému řidičskému umění, a také dobře zvolené strategii.

- pořadatelé závodů dávají každému řidiči šanci se zúčastnit aukce, díky které dostane vítěz velkou výhodu v samotném závodu.

- souboje na silnici jsou také důležitou složkou hry. Výběr mezi rychlým počátečním útokem nebo strategickou jízdou vás může stát výhru.

- před každou jízdou dostaneme čas na upgrade, vylepšení auta, změnu arzenálu či koupi zbrusu nového vozu.

Zní to více než dobře. Fuel Overdose by měl dorazit na PC ještě tento rok. Více informací již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama