Full Throttle Remastered dočasně zdarma na GOG.com
Full Throttle Novinka Full Throttle Remastered dočasně zdarma na GOG.com

Full Throttle Remastered dočasně zdarma na GOG.com

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Pokud si remaster klasické adventury od LucasArts přidáte do své knihovny v dalších dvou dnech, již vám zůstane.

Reklama

V rámci obchodu GOG.com došlo na zimní slevy, což znamená jediné - opět lze natrvalo ukořistit nějakou tu hru zdarma. Tentokrát přišla řada na Full Throttle Remastered od studia Double Fine. Jedná se o remaster klasické adventury z roku 1995, která vznikla v LucasArts, a známý herec Mark Hamill se v ní ujal role úhlavního záporáka Ribburgera. Prý je ve hře také něco o motorkách a prý ve skutečnosti hrajete za nějakého Bena, který se Ripburgerovi mstí, ale to už je těžké říct.

Jestli si chcete připomenout staré dobré časy adventur, zamiřte na hlavní stránku GOG.com, kde nyní září banner s logem a motivem Full Throttle Remastered, odpočtem a zeleným tlačítkem Get it FREE. Když na něj po přihlášení či registraci kliknete, hra se objeví ve vaší knihovně. Alternativně můžete přidání do knihovny odkliknout přes produktovou stránku.

Pokud tak nebo tak učiníte v následujících zhruba 45 hodinách, remaster Full Throttle vám již zůstane. Pak vám nic nebrání titul kdykoliv stáhnout pro Windows, Mac či Linux, sledovat Benův příběh, brázdit herní svět na motorce a proklínat svého času nepříliš oblíbené motorkářské souboje. Ty vznikly s využitím enginu hry Star Wars: Rebel Assault. Ale pamatujte, stejně jako v řadě jiných klasických titulů, i zde je motorovka, byť příruční, odpovědí na různé palčivé problémy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama