Futuristické Call of Duty: Advanced Warfare představeno, podívejte se na trailer
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Futuristické Call of Duty: Advanced Warfare představeno, podívejte se na trailer

Futuristické Call of Duty: Advanced Warfare představeno, podívejte se na trailer

Martin Cvrček

Martin Cvrček

195

Jak prozradil v noci zveřejněný trailer, nové Call of Duty ponese název Advanced Warfare a zažijeme s ním skutečné sci-fi. A Kevina Spaceyho.

Reklama

Ačkoliv se s prvním trailerem nového Call of Duty od Sledgehammer Games počítalo až na příští týden, překvapivě se objevil už dnes, oficiálně. Seznamte se s Call of Duty: Advanced Warfare.

Přesně jak se dalo čekat podle zveřejněného screenshotu, názvu a také nedávných kroků série, nové Call of Duty už bude víceméně skutečné sci-fi, očividně větší než Black Ops 2.

Vidět totiž můžete vrtulníky a obleky vojáků s neviditelností, repulzorové motorky, exoskeletony vybavené kulomety, exoskeletony umožňující vysoké skoky, hologramy, a k tomu všemu známý herec Kevin Spacey (viz jeho stránka na ČSFD), který nám krásně vypráví o nesmyslnosti demokracie a potřeby lidí po hranicích, pravidlech a ochraně a odmítnutí svobody. Počkat, říkal tu někdo něco o Captain America 2?

Pokud jde o grafiku, ta už se nám teď nezdá tak zázračná jako ze screenshotu (jak nečekané), ale pořád záběry, prý pořízené z Xbox One verze vypadají solidně. Jenomže, to z počátku Ghosts vypadalo taky.

Platformy zatím nejsou oznámené, ale dá se očekávat obligátní parta PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 a PS3. Vydání už ale naštěstí známe. Advanced Warfare se dočkáme 4. listopadu letošního roku.

Připomínáme, že příští týden se máme dozvědět první pořádné informace díky novému vydání časopisu Game Informer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama