Fyzickou verzi Call of Duty: WWII bez patche nespustíte
Call of Duty: WWII Novinka Fyzickou verzi Call of Duty: WWII bez patche nespustíte

Fyzickou verzi Call of Duty: WWII bez patche nespustíte

Michal Burian

Michal Burian

58

Activision tím chrání hru, aby ji někdo nehrál v předstihu.

Reklama

Čas od času nějaký obchod začne prodávat očekávanou hru dříve, což je pro vydavatelské společnosti nepříjemné. U fyzické verze Call of Duty: WWII to ale nebude možné. Activision chrání obsah hry, i když hru do konzole nainstalujete, tak nebudete moci hrát singleplayerovou kampaň, natož potom multiplayer nebo zombie mód. Pro odemčení je nutné stáhnout patch, který má 9 GB. PC verzi chrání samotný Steam, který vám ji nedovolí spustit před vydáním.

Patch ale v současné době není ještě k dispozici. Má se za to, že studio Sledgehammer Games ho na servery nahraje den před oficiálním vydáním hry, aby si ho všichni mohli stáhnout a poté se pustit do hraní.

Samozřejmě se nabízí i druhá strana mince. Vývojáři se tímto řešením jistí, aby každý hrál stejnou verzi hry, tedy tu, která má opravené chyby a problémy. Není tajemstvím, že na disku se nachází měsíc stará verze hry, aby se stihlo lisování na média a poté dodání do obchodů po celém světě.

Call of Duty: WWII vychází již 3. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama