Gal Gun 2 je od pátku v prodeji pro PS4 a Switch
Novinka Gal Gun 2 je od pátku v prodeji pro PS4 a Switch

Gal Gun 2 je od pátku v prodeji pro PS4 a Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch
Reklama

Zbavte se předsudků ohledně pátku 13. Nedějí se jen špatné věci, ale občas se stane i něco dobrého. Minulý týden v pátek 13. dubna vyšlo pro konzole PlayStation 4 a pro Nintendo Switch pokračování on-rail střílečky Gal Gun: Double Paece. Tento nový díl má na svědomí opět studio Inti Creates a o vydání na západě se postarala společnost PQube. Gal Gun 2 je na první pohled velmi veselá a barevná záležitost, prosycená vůní a účinky feromonů a dostane vás do bitvy mezi nebem a peklem.

Krátce po úvodu hry dostanete za úkol pomoci andělu Risu zbavit Akademie démonů, jenže se stanete pro téměř všechny dívky kolem vás silně neodolatelným. Budete se proto muset vypořádat nejen s invazí démonů, ale také se svými nápadnicemi. Pokud jim neodoláte, budete zavaleni nezdolatelným množstvím polibků a milostných dopisů. Oproti prvnímu dílu budete muset v nových Defense misích chránit dívky před vlnami útoků démonů nebo ve speciálních Search misích hledat omylem ztracené a ukradené předměty. Dočkáme se ale návratu velmi zdokonaleného Doki Doki režimu, kdy musíte z posedlých dívek vymýtit démony.

Gal Gun 2 přináší hromady nových a originálních nápadů, nějaké ta tajemství a samozřejmě také hodně romantiky. Ve hře se dočkáme úplně nového obsazení, takže se nemusí bát ani úplní nováčci, kteří první díl nehráli.

Gal Gun 2 koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama