Střílečka Gal Gun 2 vyjde na jaře i u nás
Novinka Střílečka Gal Gun 2 vyjde na jaře i u nás

Střílečka Gal Gun 2 vyjde na jaře i u nás

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

11

Gal Gun 2 nás zase zavede na dívčí střední školu, kde budete po dívkách střílet feromony.

Reklama

S celkem nečekaným odhalením přišla nedávno vydavatelská společnost PQube. Ta totiž hodlá na jaře příštího roku vydat na západě lokalizovanou verzi podivné střílečky Gal Gun 2. Její vývoj byl přitom odhalen teprve v září tohoto roku a nedávno bylo prozrazeno datum vydání hry na západě. To připadlo na 15. března 2018 a ke koupi budou celosvětově verze pro PlayStation 4 a pro Switch.

Gal Gun 2 bude pokračováním celkem podivné střílečky od Gal Gun: Double Peace od Inti Creates, která vyšla i u nás na konzole PlayStation 4 a PS Vita. Nevím, nakolik velkým lákadlem je tato hra pro lehce konzervativní evropskou hráčskou obec, rozhodně si ale své příznivce našla, a tak se můžeme těšit na mnohem odvázanější akci, než jakou jsme zažili v prvním díle.

Před námi bude stát nová squadra více než 70 dívek, kterou musíte přemoci svou vášní za 30 dní a dát vše do pořádku. Vaší zbraní budou opět hlavně feromonové střely, které budete používat proti četám dívek a na pomoc vám přijdou i různé bláznivé gadgety na vyhánění démonů z posedlých holek. Dovolím si trochu neortodoxně tvrdit, že půjde o jednu z nejdůležitějších stříleček z pohledu první osoby, kterou kdy budete hrát.

Oproti Gal Gun: Double Peace vás bude čekat nové obsazení. V novém příběhu na vás čeká svůdně andělsky krásná Risu, romantická dívka Chiru nebo všemi oblíbená a zbožňovaná Nanako. Další děvčata musíte z cesty odstranit pomocí jiných prostředků a plnit jejich touhy. Také jim můžete pomoci s drobnými úkoly pro dívčí akademii. Když zdárně splníte požadavky dívek, odemknete si nové mise a vedlejší příběhy.

Novinkou je Demon Sweeper, který dokáže z holek vysávat otravnou hrozbu v podobě démonů... a taky občas stáhnout z dívčích těl i oblečení. Na druhu stranu se vrací starý známý režim Doki Doki, který je trochu větší, odvážnější a možná i vychytralejší, takže nepřijdete ani o hlazení a další kontakt s dívkami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama