Galerie: Assassin's Creed: Brotherhood + bonus
Novinka Galerie: Assassin's Creed: Brotherhood + bonus

Galerie: Assassin's Creed: Brotherhood + bonus

Michal Burian

Michal Burian

7

Přinášíme vám novou galerii z očekávaného pokračování a návratu Ezia do Říma. Ano, uhodli jste, jedná se o Assassin's Creed: Brotherhood + menší bonus v podobě statistik dohrání druhého dílu.

Reklama

O Assassin's Creed: Brotherhood jsme toho napsali již opravdu mnoho. Nedávno jsme se podívali na trojici postav pro multiplayer a neopomněli jsme ani příběhový trailer. Dnes pro vás máme novou galerii z multiplayerové části, která nabízí přesně jedenáct obrázků. Na nich můžete vypozorovat, že Ezio je opět ve velmi dobré zabijácké formě a bez větších problémů si dovede poradit i s větším počtem nepřátel. Samozřejmě nechybí ani záběry, na nichž jsou zachyceny unikátní multiplayerové postavy, konkrétně jde o harlekýna, oficíra a půvabnou zlodějku.

Závěrem pro vás máme menší slibovaný bonus. Nejedná se o nic menšího než o statistiky dohrání druhého dílu Assassin's Creed. Ubisoft díky službě Uplay, jež zároveň zajišťuje ochranu proti pirátům, zjistili, že tento titul dohrálo kompletně pouze 40 procent hráčů. Z toho vyplývá, že 60% z nějakého důvodu hru nedokončilo.

Gaeles Simard z Ubisoftu si však myslí, že i tak se jedná o dobré číslo a rozhodně se nemusíme strachovat nějakého zkrácení příběhu v chystaném Brotherhood – údajně má hra nabídnout přes 15 hodin zábavy, a to nepočítáme multiplayer, který se v sérii objeví vůbec poprvé.

Assassin's Creed: Brotherhood vychází 19. listopadu aktuálního kalendářního roku pro PS3 a Xbox 360. PC verze bude následovat později, očekáváme ji v únoru 2011.

Nezapomeňte, další nové obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama