Galerie: Castlevania, Knights Contract, Dungeons a Stacking
Castlevania: Lords of Shadow Novinka Galerie: Castlevania, Knights Contract, Dungeons a Stacking

Galerie: Castlevania, Knights Contract, Dungeons a Stacking

Michal Burian

Michal Burian

Na síti se objevily nové galerie z Castlevania: Lords of Shadow, Knights Contract, Dungeons a Stacking.

Reklama

Přinášíme vám nové galerie z následujících titulů, které se chystají. Nejprve tu máme nové obrázky z nadcházejícího dodatečného obsahu Reverie do akční adventury Castlevania, Knights Contract. Ten by se měl objevit na začátku příštího kalendářního roku a přinese novou oblast, monstra a zbrusu novou dějovou linii. V té se hráči vrátí na hrad v kůži Gabriela, jenž se snaží zachránit Lauru před upírkou Carmillou.

Další nové obrázky naleznete v galerii.

Druhá dnešní galerie pochází z brutální akční adventury Knights Contract. Ta vyjde 25. února 2011 na konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Těšit se můžete na příběh bezmocné hrdinky Gretchen a kata Heinricha. Na Gretchen vyhlásil panovník Faust hon, protože se domníval, že je čarodějnice. Nakonec ji armáda dopadla a samozřejmě odsoudila. Než se však odebrala na onen svět, stihla uvalit na Heinricha kletbu nesmrtelnosti. Po několika letech je Gretchen znovuzrozená a je rozhodnuta, že vše Faustovi vrátí a to i s úroky. V Knights Contract budete ovládat Heinricha a o čarodějnici Gretchen se postará umělá inteligence, která bude kouzlit a čarovat. Budete ji však muset chránit, protože vás zabít nemohou, ale pokud ublíží Gretchen, tak vše končí.

Další nové obrázky naleznete v galerii.

Třetí na řadě je izomerická strategie s RPG prvky nesoucí název Dungeons. V té se stanete králem sklepení a budete spravovat různorodé výběry tunelů, místností, ale i přisluhovačů. Našim úkolem bude dovést hrdiny v podzemí k jejich smrti, a to až ve dvaceti rozličných úrovních. Hra vyjde digitální cestou na PC již prvního února nadcházejícího roku.

Další nové obrázky naleznete v galerii.

Závěr tentokrát patří zajímavě vypadající logické hříčce nazvané Stacking. Tu chystá studio Double Fine, tedy autoři nekompromisní akční adventury Brütal Legend. Ve hře se ujmete role Charlieho Blackmora, nejmenší matrjošky na světě, s nímž se pustíte do prozkoumávání rozsáhlého světa vytvořeného v duchu 30. let minulého století. Na každém kroku na vás bude připravena celá řada puzzlů, které budou mít vždy několik řešení. Ať už si ale zvolíte kterékoliv, můžete se spolehnout, že jeho součástí bude skládání panenek do sebe. Stacking očekávejte ve druhém čtvrtletí roku 2011 pro PS3 a X360.

Další nové obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama