Galerie: Emergency 2012 a Cities XL 2011
Cities XL 2011 Novinka Galerie: Emergency 2012 a Cities XL 2011

Galerie: Emergency 2012 a Cities XL 2011

Michal Burian

Michal Burian

7

Přinášíme vám dvě nové galerie, a to z real-time strategie (simulátoru) záchranných jednotek a z budovatelské strategie, v níž se budete moci stát starostou a vést město k prosperitě.

Reklama

Začneme prvním jmenovaným titulem, tedy Emergency 2012. V této hře se stanete velitelem záchranářů a bude mít za úkol zneškodnit hrozící nebezpečí. Setkáte se nejen s nebezpečnými plameny, ale také s jedovatými plyny, bouračkami a dalšími katastrofami. Singleplayerová část nabídne 12 vzrušujících misí a chybět nebude ani multiplayer. V obou odvětvích vás potrápí změna počasí a denní doby.

Emergency 2012 prozatím vypadá na velmi zajímavou hru, která by mohla zaujmout nejednoho hráče. Určitě vás potěší nová galerie, v níž naleznete čtyři nové obrázky. Na nich si můžete detailně prohlédnout katastrofy, které postihly Frankfurt, Moskvu nebo Atény.

Druhou zmíněnou hrou je Cities XL 2011 - Stanete se jakýmsi starostou, jenž ve virtuálním městě bude moci stavět až 700 odlišných budov. Budete se však muset postarat také o občany města, zajistit sociální zabezpečení a kulturu, budovat komunikace, hospodářství a mnoho dalšího. Vše se bude moci odehrávat na 45 různých místech, mezi nimiž nebudou chybět horské a přímořské oblasti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama