Novinka Gallery trailer na Medal of Honor: Above and Beyond

Gallery trailer na Medal of Honor: Above and Beyond

Martin Pritula

Martin Pritula

6
Platformy Windows PC

Pro zajištění autenticity zašli vývojáři opravdu daleko.

Reklama

Osobně jsem vždy naprosto nadšený, když se někdo snaží vyvinout hru, která si z daného tématu nebere jen něco, ale jde opravdu do hloubky a snaží se zajistit maximální autenticitu, která pokaždé, když je dobře zpracovaná, přidává na uvěřitelnosti a tím zlepšuje finální zážitek ze hry. Podívám-li se na Battlefield V a následně na vývojářský deníček pro Medal of Honor: Above and Beyond, nemohu uvěřit, že se jedná o hry od stejného vydavatele. Vývojáři ze studia Respawn Entertainment jakoby ignorovali veškeré současné trendy a měli naprostou volnost, která jim umožní činit rozhodnutí, která jsou dle jejich vlastního názoru pro franšízu Medal of Honor nejlepší.

Už při vydání Half Life: Alyx jsme se mohli přesvědčit, nakolik virtuální realita dokáže povznést herní zážitek. Jedná se o technologii, která umožňuje, že se na hru nemusíte dívat, ale můžete v ní být. Je proto zřejmé, proč si Oculus nechal vyvinout tuto hru - pro Medal of Honor se VR naprosto dokonale hodí. V kůži jednoho z vojáků zde zažijete vylodění v Normandii a postupně se probojujete až do nitra Evropy, kde budete sabotovat nacistické základny.

Nový deníček, na který se můžete podívat výše, představuje galerii. Galerie je série dokumentárních filmů, v jejichž rolích jsou obsazeni veteráni druhé světové války, které budete moci dokonce potkat ve hře. Díky těmto filmečkům se tak budete dozvídat autentické a zajímavé informace od těch, kteří konflikty, které spatříte na vlastní kůži prostřednictvím VR, zažili.

Z oficiálního webu hry:

Medal of Honor je od prvopočátku hrou oslavující obyčejné lidi, kteří i přes obrovskou nepřízeň osudu dokázali neuvěřitelné věci. Medal of Honor: Above and Beyond na tuto tradici navazuje novými a neotřelými způsoby. Tým se vydal cestou rozhovorů a 360° záznamu. Díky tomu se jim s využitím prvotřídní technologie podařilo zachytit působivé příběhy vyprávěné samotnými veterány a přeživšími z války. Cílem bylo zachovat tato svědectví i pro budoucí generace. A tady je příběh o tom, jak se to celé seběhlo.

Medal of Honor: Above and Beyond vychází 11. prosince pro headsety HTC Vive, Oculus a Valve Index.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama