Souhrn recenzí Medal of Honor: Above and Beyond
Novinka Souhrn recenzí Medal of Honor: Above and Beyond

Souhrn recenzí Medal of Honor: Above and Beyond

Martin Pritula

Martin Pritula

21
Platformy Windows PC

Nový Medal of Honor budí mezi recenzenty velké rozpaky.

Reklama

O VR titulu Medal of Honor: Above and Beyond z dílny studia Respawn Entertainment jsme vás informovali již mnohokrát. Minulý pátek hra dlouho po svém oznámení konečně vyšla a my jsme si tak pro vás připravili souhrn zahraničních recenzí. Nutno podotknout, že hra na Steamu startovala s pouhými 29 % kladných hodnocení, v době psaní tohoto článku se jejich poměr zvedl na 50 %. Hlavními výtkami hráčů je špatná optimalizace, neodpovídající cena a velmi špatný technický stav hry.

Souhrn recenzí Medal of Honor: Above and Beyond

The Games Machine

Respawn Entertainment skvěle využil naprosto vše, co dělá virtuální realitu natolik výjimečnou a zabalil to do výpravné a zábavné střílečky, která se nebere příliš vážně a nabízí jednoduchý, ale solidní režim pro více hráčů. Do toho přimíchejte ještě takový klenot se skutečnou historickou hodnotou, jako je Galerie, a vznikne titul, který by jen těžko mohl být lepší.

92 %

DualShockers

Medal of Honor: Above and Beyond má několik chyb; vynikající kampaň to však více než vynahrazuje svými nadprůměrnými scénami.

80 %

IGN Italy

Kompetentní střílečka pro virtuální realitu. Má trošku zjednodušené používání zbraní a vozidel, i přesto si ale váš čas zaslouží, zejména, pokud rádi střílíte nacisty.

78 %

Jeuxvideo

Dobře zasazená a poměrně dlouhá, Medal of Honor Above and Beyond působí jako dobrá odbočka pro tuto franšízu. Herci nejsou příliš dobří, německý akcent je přibližně správný, ale i tak jsme si hru opravdu užili.

75 %

Everyeye Italy

Pokud by hra nabídla lepší optimalizaci, interakci s prostředím a soudržnost příběhové kampaně, pak by si jistě zasloužila třpytivou medaili cti.

75 %

Meristation

Díky doplňkům, jako je galerie, to stojí za zahrání. I tak ve vás ale hra zanechá pocit, že to není ani zdaleka to, co to mohlo být.

60 %

IGN

Medal of Honor: Above and Beyond je hezká, ale průměrná VR střílečka, která přichází s působivou poctou 2. světové války (ve formě Galerie, pozn. red.).

PC Gamer

Slepenec velkolepých akčních scén ze 2. světové války, z nichž žádné nejsou vynikající a některé jsou vyloženě nefunkční.

52 %

Medal of Honor: Above and Beyond vyšla na VR headsety HTC Vive, Oculus a Valve Index.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama