Game Informer přináší nové zprávy týkající se Destiny
Destiny Novinka Game Informer přináší nové zprávy týkající se Destiny

Game Informer přináší nové zprávy týkající se Destiny

Denis Rus

Denis Rus

7

O prostředí, rasy a další zajímavosti se podělilo nové číslo populárního magazínu <strong>+ datum vydání</strong>.

Reklama

Pokud máte rádi různorodé herní světy, Destiny s velkou pravděpodobností ukojí vaše touhy. Zatím bylo potvrzeno pět lokací, které čítají Venuši, Mars, Měsíc, Rusko a místo nazvané The Tower. A co v těchto končinách budete vlastně dělat? Inu, jak jistě tušíte, převážně střílet. V rámci příběhu se chopíte role zástupce lidské rasy, tzv. Strážce, a postavíte se početné přesile cizáků. Mezi ně patří rasy Vex, The Hive, The Cabal a The Fallen, z nichž každá bude disponovat jinými vlastnostmi a schopnostmi.

Tvůrci zmínili, že jako hráči nebudete omezeni pouze na jednu postavu, ale budete si moci zvolit a následně pomocí upgradů vypiplat hned několik odlišných charakterů. Upgrady závisí na zvolené třídě, které jsou zatím potvrzeny tři – Warlockové, Titáni a Hunteři. Postavy se kromě přístupu k boji liší také svými dovednostmi, které zaštiťuje kolonka tzv. Focusů, jež si volíte. Nemusíte se však bát, že byste si na začátku hry zvolili Focus a po pár hodinách s hrůzou zjistili, že vám absolutně nesedí a vy se s ním jen trápíte. Jednotlivé dovednosti půjdou v průběhu hraní libovolně měnit.

Volnou ruku máte i u dalších voleb: můžete hrát v kooperaci stejně jako na vlastní pěst. Příběh bude mít začátek i konec, ale Bungie potvrdilo, že průběžně bude Destiny obohacovat o nové úkoly, lokace, zbraně a další složky hry, čímž chce zajistit, aby se měli hráči měsíce a snad i roky po vydání čím bavit. A když ne singleplayerovou složkou, tak multiplayer se o to jistě postará.

Destiny vyjde přesně 9. září příštího roku, původně byla hra plánovaná na jaro. Beta by měla proběhnout někdy v létě, nejprve pro PlayStation 3 a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama