Gameplay trailer a obrázky z I Am Alive
I Am Alive Novinka Gameplay trailer a obrázky z I Am Alive

Gameplay trailer a obrázky z I Am Alive

Michal Burian

Michal Burian

15

Na internet unikly gameplay záběry a obrázky ze survival hororové akce I Am Alive, která o sobě již delší dobu nedala vědět.

Reklama

Prozatím se neví, odkud níže zveřejněné materiály vůbec unikly. Na Youtube je zveřejnil někdo pod přezdívkou billvonkova a od té doby se šíří po internetu nezastavitelnou rychlostí.

Hru celou dobu provázejí nejasnosti. Ubisoft hru oznámil již v roce 2008. Rok na ní pracovalo francouzské studio Darkworks, které vystřídal tvůrčí celek Ubisoft Shanghai, prý aby se zrychlil vývoj a hlavně, aby měl vydavatel hru pod neustálým dohledem.

I Am Alive by měl být survival horor, která se odehrává v Chicagu, jež je kompletně zničeno silným zemětřesením. Vašim úkolem bude přežít. Spoléhat budete více na sílu vůle a myšlení, než na zbraně a násilí. Všechny vaše kroky budou mít vliv na vyvíjející se příběh. Boj o jídlo a vodu bude nevyhnutelný.

Nedávno se dokonce objevily nepotvrzené informace, že hra vyjde pouze digitální cestou.

Ať tak, či onak. Určitě by byla škoda o A Am Alive přijít. Gameplay záběry totiž vypadají náramně, a to není ani jasné z jaké verze pocházejí. Může totiž jít o zrušenou verzi studia Darkworks. Spíš ale sázíme, že jde o aktuální verzi, na níž pracuje Ubisoft Shanghai.

Ze začátku videa je reklama, kterou můžete přeskočit. Gameplay záběry začínají (0:31), stejně jako screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama