Gameplay trailer o Operátorech v Rainbow Six Siege
Novinka Gameplay trailer o Operátorech v Rainbow Six Siege

Gameplay trailer o Operátorech v Rainbow Six Siege

Michal Burian

Michal Burian

15

Jde o specialisty, kterých bude celkem 20, každý bude unikátní. Taktická střílečka dorazí letos na podzim <strong>+ představení sběratelské edice</strong>. <strong>Dnes večer oficiální stream</strong>.

Reklama

Operátoři jsou odborníci z nejlepších světových dpeciálních jednotek (SWAT, SAS, Specnaz nebo GIGN). Každý z nich má svou jedinečnou odbornost a vybavení, což má do týmové střílečky přinášet novou zábavu a hlavně taktický prvek. Ve hře jich bude celkem 20, doplní je Recruit operátoři.

Před každým zápasem si vyberete postavu. Každý hráč se bude moci rozhodnout pro daného Operátora, přičemž vámi zvolená třída bude nedostupná pro ostatní. Tvůrci tím chtějí docílit toho, že komando bude složeno z různých tříd.

Zároveň byla oznámena sběratelská edice nazvaná Art of Siege. Obsahovat bude zlaté skiny pro všechny zbraně, exkluzivní 120stránkovou taktickou příručku a sběratelský box.

"Tato vysoko kvalitní příručka obsahuje informace o každé protiteroristické jednotce, operátorech, zbraních a mapách s nejvyššími detaily a statistikami," říká Ubisoft.

Jakmile bude v prodeji u nás, budeme vás informovat. Podle Ubisoftu bude stát 74,99 eur.

Do třetice všeho dobrého i zlého, dnes od 20:00 našeho času budou vývojáři živě streamovat hraní z uzavřené PC alfy Rainbow Six Siege. Pokud živý přenos nestihnete, budeme po vás mít poté záznam.

Nové obrázky a artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama