Gameplay trailer představuje režim Volta ve FIFA 20
FIFA 20 Novinka Gameplay trailer představuje režim Volta ve FIFA 20

Gameplay trailer představuje režim Volta ve FIFA 20

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pouliční fotbal po celém světě.

Reklama

Hra v rámci hry. Přesně takhle popisuje EA Sports režim Volta ve FIFA 20. Jde o speciální mód věnovaný pouličnímu fotbalu. K dispozici dostanete 17 venkovních hřišť na 17 různých místech po celém světě. Pouliční fotbal si budete užívat v Severní a Jižní Americe, Evropě, Africe i Asii. Samotná Volta je pak rozdělena do několika dalších režimů:

VOLTA Výkop: Vyrazte se svými oblíbenými profesionálními týmy do ulic a vyzkoušejte si v rozmanitých lokalitách různé formáty zápasu. Odehrajte utkání PSG proti Lyonu v Paříži, madridské derby ve španělských ulicích nebo utkání Chelsea proti Spurs ve fotbalové kleci v Londýně.

Svět VOLTA: Vybudujte si tým VOLTA hraním zápasů v režimu jednoho hráče proti komunitou vytvořeným mužstvům v různých lokalitách a v rámci rozmanitých formátů. Po každé výhře rekrutujte hráče ze soupeřova týmu a vylepšete tak svůj tým co do dovedností i souhry.

Příběh VOLTA: Prožijte nezapomenutelný příběh, v jehož rámci se utkáte s rozličnými legendami pouličního fotbalu z celého světa. Získávejte odměny, upravujte hráče a hledejte spoluhráče pro svůj tým – celý příběh vyvrcholí světovým šampionátem VOLTA v Buenos Aires.

Liga VOLTA: Postupujte a sestupujte v on-line lize VOLTA. V rámci nových formátů hráč proti hráči se váš tým postaví proti ostatním mužstvům v on-line kláních, v nichž výhry znamenají postup do vyšší divize.

Důležité je ještě dodat, že ve Voltě nebudou žádné mikrotransakce.

FIFA 20 s režimem Volta vychází 27. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama