Gameplay trailer shrnuje Thronebreaker: The Witcher Tales
Thronebreaker: The Witcher Tales Novinka Gameplay trailer shrnuje Thronebreaker: The Witcher Tales

Gameplay trailer shrnuje Thronebreaker: The Witcher Tales

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nové dobrodružství ze světa Zaklínače vychází na PC už příští týden.

Reklama

Thronebreaker: The Witcher Tales se nezadržitelně blíží a k jeho vydání ve verzi pro PC dojde už 23. října, zatímco majitelé konzolí PS4 a Xbox One se dočkají 4. prosince. S ohledem na blížící se start příběhu o královně Meve jsme se dočkali gameplay traileru, který shrnuje to nejdůležitější, co Thronebreaker z herního hlediska nabídne. Uvidíte tedy pestré lokace, které bude možné procházet podle libosti z izometrického pohledu, jednoduché cut-scény, různé postavy nebo správu válečného tábora. Ta zahrnuje například výcvik vojáků a vylepšování jejich zbraní. Nejen při tom se hodí shromažďování, hledání či nakupování různých zásob a zdrojů.

Samozřejmostí jsou pak bitvy, které fungují na principu karetních zápasů ze sesterského projektu Gwent: The Witcher Card Game. A protože jde v jádru o RPG od CD Projektu RED, přirozeně nemůže chybět ani nutnost provádět obtížná rozhodnutí s výraznými následky. Tohle všechno je ode dneška povětšinou chváleno v prvních recenzích od zahraničních médií. My bohužel ještě Thronebreaker nemáme k dispozici, a tak je jisté, že naši recenzi vám přineseme až po vydání.

Jestli si čekání na vydání Thronebreakeru chcete ukrátit, můžete se začíst do představení lokalit a důležitých postav nebo se zaposlouchat do ochutnávek nahrávání hudebního doprovodu. Ten má opět na starosti dvorní skladatel CD Projektu RED Marcin Przybyłowicz ve spolupráci se skupinou Parzival.

Ukázky soundtracku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama