Gameplay trailer The Evil Within 2 ukazuje ohavné nepřátele
The Evil Within 2 Novinka Gameplay trailer The Evil Within 2 ukazuje ohavné nepřátele

Gameplay trailer The Evil Within 2 ukazuje ohavné nepřátele

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Také došlo na představení bonusu za předobjednávku hry. Nápověda: Nejde o nic zásadního.

Reklama

Tvůrci hororu The Evil Within 2 zveřejnili nový gameplay trailer, který ukazuje hned několik věcí. Můžeme v něm vidět, jak se hlavní hrdina Sebastian Castellanos vrací do STEM světa, aby zachránil svou dceru Lily a aby se zbavil pocitu viny, jenž ho zjevně pronásleduje. Video také ukazuje figuru, která by mohla být jakýmsi úhlavním protivníkem, a obecně některé vskutku ohavné typy nepřátel.

Je přitom zcela na vás, jak se nepřátelům a obecně nástrahám celé hry postavíte. Můžete se plížit, využívat různé pasti a spíše protivníkům unikat, stejně tak se můžete pustit do bezhlavého střílení či kombinovat oba přístupy.

Určité styly hraní vyžadují dostatek zásob. Herním prostředím lze projít rychle jako nůž máslem, ale když ho budete důkladně zkoumat, můžete narazit na vedlejší úkoly, úložiště zásob nebo zdroje, které je možné využít třeba při vylepšování vašich zbraní. Možná také narazíte na vodítka, která vám pomohou odhalit tajemství spojená se světem STEM a organizací Mobius.

Bethesda navíc představila bonus za předobjednávku hry. Tím je balíček The Last Chance Pack, který zahrnuje především pistoli The Burst Handgun, kterou jinde neseženete, přičemž munici do této zbraně lze najít nebo vyrobit. Dále zahrnuje dodatečné součástky, které vám pomohou při vylepšování zbraní, výrobě munice nebo vytváření pastí. Poslední součástí balíčku jsou dodatečné zásoby, díky nimž se můžete vyléčit. Jak se tedy zdá, kromě jedné zbraně vám předobjednávka zajistí jen větší množství obsahu, který jinak získáte i ve hře a nejde o nic zásadního, což je určitě ta lepší varianta.

The Evil Within 2 vychází 13. října 2017. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz nebo GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama