Gameplay trailer z hororu Visage
Visage Novinka Gameplay trailer z hororu Visage

Gameplay trailer z hororu Visage

Michal Burian

Michal Burian

4

Autoři se inspirovali u zrušeného P.T. a Silent Hill.

Reklama

Pokud i vám vadí, že Konami zrušilo vývoj nadějného Silent Hills od japonského designéra Hidea Kojimy a režiséra Guillerma del Tora, tak dostanete náhradu. Horor Visage na Kickstarteru v loňském roce vybral přes 120 tisíc kanadských dolarů (autoři požadovali 35 tisíc) a dnes se nám ukazuje v gameplay traileru.

Visage je psychologický horor, který se odehrává v osmdesátých letech minulého století v odlehlém městě. Konkrétně ve starém, obrovském domě, kde se staly hrozné věci. My je prožijeme v kůži tajemného muže jménem Dwayne. Toho straší oběti tohoto domu z minulosti.

Dům má být natolik velký, že se v temných chodbách budete moci dokonce ztratit. Vývojáři ze studia SadSquare (převážně mladí nadšenci) mluví o nekonečném bludišti. Při průzkumu budete postupně odhalovat minulost honosného sídla, což nebude vůbec jednoduché a hlavně vám různé problémy a vraždy jednotlivých rodin, které v domě žily, nedají spát. Pro nás je hodně důležité, že budeme svědky všech událostí z minulosti. Uvidíme tak dům v mnoha verzích. Hlavní ale bude přežít a postarat se o to, aby se hlavní hrdina nezbláznil. Náplň hry má být hutná, v domě mělo žít deset odlišných rodin, mnoho z nich umřelo surovým způsobem, zatímco jiní žili v domě poklidný život. Šlo o náhodu nebo nějakou záhadu? Na to budete muset přijít.

Herní doba má být zhruba 6 až 8 hodin. Visage dorazí ještě v letošním roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra bude podporovat virtuální realitu u zařízení PS VR, HTC Vive a Oculus Rift.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama