Gameplay ukázka z vylepšeného Resident Evil 2
Resident Evil 2 Novinka Gameplay ukázka z vylepšeného Resident Evil 2

Gameplay ukázka z vylepšeného Resident Evil 2

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ve 4K rozlišení se můžeme podívat na remake druhého dílu hororové akce. Leon bloudí temnotou a přitom se bojí o život. Potká nejednoho zombíka.

Reklama

Ať už je to tady, zvolají jistě fanoušci kultovního hororu Resident Evil. Na remake druhého dílu si ale ještě počkají. Capcom ho plánuje vydat až 20. ledna příštího roku. Po dnešním gameplay videu v rozlišení 4K bude čekání ještě ukrutnější. Resident Evil 2 Remake totiž vypadá k světu, i když dnes vidíme pouze jednu krátkou část za Leona, který bloudí ve tmě a při tom se bojí o život. Při tom potká nejednoho zombíka.

Zaujala vás ukázka? Pokud ano, tak si určitě přečtěte nedávné informace o vylepšení kampaně a dvou módech pro PlayStation 4 Pro a Xbox One X. Já už jen dodám, že Capcom experimentoval s kamerou. Zkoušel starou kameru, ale nakonec se vrátil k té přes rameno. Ta je modernější. O kameře z pohledu první osoby ani nepřemýšleli. Eventuálně by šla, Resident Evil 2 Remake využívá stejný engine jako Resident Evil 7.

Mike Lunn z Capcomu pro GamingBolt vyvrátil zvěsti o možné verzi pro Nintendo Switch. V současné době se tým zaměřuje na vývoj pro PlayStation 4, Xbox One a PC. To neznamená, že by v budoucnu hra na Switch nemohla vyjít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama