Gameplay záběry z Crackdown 3
Crackdown 3 Novinka Gameplay záběry z Crackdown 3

Gameplay záběry z Crackdown 3

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

15 minut z kampaně a další gameplay z multiplayeru.

Reklama

Xbox One a Windows 10 exkluzivita Crackdown 3 se blíží. Microsoft vydá 15. února tuto futuristickou městskou akci, kde je důraz kladen na exploze. O tom, zda vás dokáže zaujmout, by mohla rozhodnout dnešní gameplay videa z kampaně i multiplayeru.

V singleplayeru se ocitnete ve velkém a otevřeném světě New Providence, který je označován za ostrovní „ráj“ v zajetí firemních psychopatů, gangsterů a řezníků. V něm sídlí vysoce utajovaná a neobyčejně zlověstná organizace TerraNova Worldwide. Tato megakorporace, vybudovaná kolem doutnajícího jádra teprve nedávno a záhadně znovu probuzené sopky, využívá všechny zdroje v oblasti – materiální i lidské – k přípravě na další fázi svého ďábelského plánu... a posílení k nevyhnutelnému zúčtování s Agenturou. Postupně budete vylepšovat schopnosti svého superagenta, abyste zachránili město před chladnokrevnými zločinci. Navíc si vše můžete užít i v kooperaci.

V multiplayeru je připravena destrukční zóna. V ní otestujete své dovednosti, hlavní vaší zbraní proti rivalům a kamarádům je destrukce. Tak co, připraveni? Napište nám do komentářů, zda vás Crackdown 3 zaujal. Xbox One verze předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama