Gameplay záběry z Dishonored: Death of the Outsider v režii talentovaného hráče
Dishonored: Death of the Outsider Novinka Gameplay záběry z Dishonored: Death of the Outsider v režii talentovaného hráče

Gameplay záběry z Dishonored: Death of the Outsider v režii talentovaného hráče

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Populární hráč StealthGamerBR se opět předvádí, tentokrát v dosud nevydaném titulu.

Reklama

Jestli jste se někdy víc zajímali o sérii Dishonored, dost možná jste zakopli o videa hráče vystupujícího pod přezdívkou StealthGamerBR. Ten v obou dílech Dishonored často předvádí fascinující a kreativní kousky, nad kterými mnohdy zůstává normálním smrtelníkům rozum stát.

Není proto divu, že se spojil s Bethesdou a Arkane Studios, aby předvedl své umění ve druhé úrovni Dishonored: Death of the Outsider, samostatně hratelného rozšíření Dishonored 2. K jeho vydání dojde již za dva týdny, konrétně 15. září.

Výsledkem je desetiminutové video, v němž možná StealthGamerBR nedělá tak výjimečné kousky jako ve svých videích z předešlých dílů série, ale i tak jde o působivou a také poměrně krvavou podívanou, v níž se na nějaký tichý a nenásilný postup opravdu nehraje. Naopak se tu hraje na provádění akcí, které by řadu hráčů nejspíš nenapadly. Díky ukázce se navíc můžete pokochat dosud neviděnou částí města Karnaca nebo využitím nových schopností, kterými disponuje protagonistka Billie Lurková.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama