Gameplay záběry z Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2 Novinka Gameplay záběry z Euro Truck Simulator 2

Gameplay záběry z Euro Truck Simulator 2

Michal Burian

Michal Burian

10

Pokračování truckového simulátoru v prostředí Evropy slibuje silně vylepšený engine, lepší grafické zpracování, přepracovanou fyziku a jízdní model a rovněž také detailnější zpracování jednotlivých zemí.

Reklama

Studio SCS Software se podělilo o první gameplay záběry z připravovaného simulátoru Euro Truck Simulator 2, který by měl vyjít letos v srpnu exkluzivně pro PC. Dočkat bychom se měli silně vylepšeného enginu, lepšího grafického zpracování, propracovanější fyziky a jízdního modelu.

Dále budeme moci jezdit s nákladem po mnohem větší části Evropy (včetně ČR), přičemž jednotlivé státy budou detailněji zpracovány. To sebou přinese množství různých staveb, vetší města (až 3x větší než v předešlých hrách od SCS Software) a opomenout nemůžeme ani více okresních a rychlostních silnic (už by se nemělo stávat, že budeme muset jezdit pouze po dálnicích) a taktéž by se mnohem reálněji měla chovat umělá inteligence, jež bude ovládat okolní dopravu.

Fanoušci truckových simulátorů jistě z dostupných videí a obrázků poznají, že se dočkáme rovněž nových a detailněji vymodelovaných tahačů a návěsů.

Euro Truck Simulator 2 vydá česká distributorská společnost Comgad s českými titulky.

Galerie

Další obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama