Gamescom demo DayZ v rozsáhlé ukázce
DAYZ Novinka Gamescom demo DayZ v rozsáhlé ukázce

Gamescom demo DayZ v rozsáhlé ukázce

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Jedná se o malou ochutnávku novinek, které do hry dorazí spolu s verzí 0.63. Po jejím vydání bude DayZ konečně ve fázi bety.

Reklama

Tvůrci DayZ ze studia Bohemia Interactive na letošním Gamescomu prezentovali speciální demo, které mělo za cíl nabídnout malou ochutnávku novinek, s nimiž se setkáme v chystané verzi 0.63. Jedná se o dost zásadní aktualizaci, protože vydání verze 0.63 znamená, že se DayZ konečně dostane do fáze bety.

Nyní se můžete na obsah dema a chystané změny a novinky podívat díky oficiálnímu videu. Šestnáctiminutovou ukázkou vás provede vedoucí producent Eugen Harton, i když nutno podotknout, že některé věci jsou stále rozpracované, takže mají daleko k optimálnímu stavu, kterého by vývojáři v rámci aktualizace 0.63 chtěli dosáhnout. Platí to třeba o podobě hlavního menu, které je specifické pro demo, nebo o chování zombií.

Video každopádně nabízí první oficiální prezentaci DayZ poháněného zcela novými technologiemi. Ve verzi, kterou si můžete momentálně zahrát na Steamu, jsou totiž přítomné jen některé z nich.

Já si Gamescom demo vyzkoušel přímo v kancelářích Bohemia Interactive, a tak si můžete přečíst naše dojmy z hraní. V tuto chvíli každopádně není jasné, kdy verze 0.63 vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama