Gamescom konference Microsoftu je naplánována na 20. srpna
Novinka Gamescom konference Microsoftu je naplánována na 20. srpna

Gamescom konference Microsoftu je naplánována na 20. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Doménou bude opět Xbox One X, dojde ale i na ukázku několika her a nějaké to překvapení.

Reklama

Letošní Gamescom se kvapem blíží, odstartuje už 21. srpna a potrvá do 26. srpna. A tak začínají velké společnosti oznamovat detaily spojené s jejich přítomností na německé herní výstavě. Je mezi nimi i Microsoft, který dnes oznámil, že jeho tisková konference, potažmo Live Show, bude k vidění 20. srpna od 21:00 našeho času.

Co na této akci uvidíme? Podobně jako na E3, i na Gamescomu bude mít hlavní slovo výkonnější konzole Xbox One X. Samozřejmě dojde i na ukázku her, které Microsoft vydává a které míří na Xbox One a Windows 10. Pravděpodobně to bude Forza Motorsport 7, Sea of Thieves nebo Age of Empires: Definitive Edition. Dá se očekávat, že uvidíme něco nového i v souvislosti s tituly třetích stran, které nevyjdou pouze na platformách Microsoftu, přičemž pořadatelé slibují i nějaké to překvapení. Že by odhalení nového titulu?

Jestli se Gamescomu zúčastníte, na placu Microsoftu si budete moci vyzkoušet Xbox One X a zkusit si celkem 27 her, které v následujících 12 měsících zamíří na Xbox One a Windows 10. Je mezi nimi opět Forza 7, Age of Empires: Definitive Edition a Sea of Thieves.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama