GC: Nášup čerstvých trailerů z výstavy
End of Nations Novinka GC: Nášup čerstvých trailerů z výstavy

GC: Nášup čerstvých trailerů z výstavy

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Kromě žhavých novinek, kterých se nám každý den dostává opravdu hodně, jsme se rozhodli pro vás udělat i krátký výpis těch nejlepších trailerů výstavy. Těch totiž bylo požehnaně.

Reklama

I přes velký počet videí pro vás vytkneme ta nej, které rozhodně nesmíte minout. A začneme rovnou dnešním dnem, jenž nabídl 5 skvělých trailerů na chystané pecky.

Spider-Man: Shattered Dimensions

Jako první se hlásí nový Spider-Man se svým novým oblečkem Scarlet, který pořádně předvede v hekticky sestříhaném gameplay traileru. Kdo pochyboval o tom, že to bude rubačka?

Arcania: Gothic 4

Těšíte se na pokračování legendární RPG série Gothic? Pak si nenechte ujít nejnovější trailer GamesComu, sestříhaný z gameplay záběrů i CGI filmečku. Těšit se můžete na kouzlení, souboje se zombíky i mnohé další.

Mafia 2

Nebyl by to výčet trailerů bez příspěvku nejočekávanější hry ČR. Ten zbrusu nový nese název Ties that Bind a pojednává o rodinném spojení mafie.

Dance Evolution

Nově oznámení tancovací hra pro Kinect se neobešla bez debutového traileru, jenž ukazuje sličnou dívčinu, co hází boky. Pokud patříte mezi fanoušky trsacích her, výběr máte jasný.

End of Nations

Výpis dneška končíme čerstvým trailerem na strategickou pecku End of Nations, která se v novém videu prezentuje zase o ždibec více. Stavce, bořte, bijte se.

Enslaved

Zabrousíme i do včerejšího dne, který byl na trailery a videa všeho druhu velmi úrodný. Opomenout nemůžeme dva famózní filmečky z chystaného dobrodružství Enslaved: Odyssey to the West, jež prezentují hackování Trip a nějaké ty hrátky Monkey s bossem.

Need for Speed: Hot Pursuit

Nakonec si připomeneme, proč se na nejnovější díl závodní série Need for Speed s podtitulem Hot Pursuit tak těšíme. A není to jen proto, že jej má na starosti Criterion.

Pro dnešek je to vše. Nezapomeňte navštěvovat Zing i nadále. Výstava GamesCom 2010 je v právě v tom nejlepším a my vás budeme zásobovat těmi nejžhavějšími a nejaktuálnějšími informacemi. Zůstaňte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama