GC: Square Enix oznamuje Gun Loco pro X360 + galerie
Novinka GC: Square Enix oznamuje Gun Loco pro X360 + galerie

GC: Square Enix oznamuje Gun Loco pro X360 + galerie

Jakub Vitásek

Jakub Vitásek

2

Známá Japonská firma odhaluje první informace o svém chystaném titulu, jenž bude k mání exkluzivně pro vlastníky konzole Xbox 360.

Reklama

Podle nejnovějších zpráv budeme v této bláznivé střílečce z pohledu třetí osoby, přibarvené černým humorem, uvězněni mezi různými zločinci na vězeňské planetě a cílem celé hry bude z ní uprchnout. Frenetické akce bychom si v ní měli užít tak akorát, přičemž budeme mít na výběr několik postaviček navrhnutých samým Kennym Wongem – designérem hraček a spoluzakladatelem značky Brothersworker.

Další informace naznačují, že budeme ve hře nuceni stále někam utíkat, skákat a spěchat, přičemž bychom měli hojně využívat interaktivní prostředí a speciálních brutálních zbraní za pomoci bonusových zabijáckých pohybů. Je zajímavé, že se tvůrci pořád obtěžují něco takového oznamovat – řekl někdy někdo něco o slabých zbraních :)?

Pár slov bylo řečeno také o 12 hráčích a podpoře módů a arén, multiplayer nebyl zatím nikterak konkrétně specifikován. Gun Loco bychom se měli podle plánu dočkat někdy v roce 2011, je tedy na co se těšit. Zatím se podívejte na čerstvou galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama