GC: Teaser trailer Prototype 2
Prototype 2 Novinka GC: Teaser trailer Prototype 2

GC: Teaser trailer Prototype 2

Michal Burian

Michal Burian

7

<strong>AKTUALIZACE - detaily. <strong> </strong></strong>Rozhovor s marketingovým ředitelem Chrisem Ansellem poodhalil, o co tvůrcům ve druhém dílu vlastně šlo.

Reklama

Aktualizace: Primárním úkolem bylo vytvořit hrdinu, do kterého budou chtít hráči vložit svůj čas a úsilí. Právě hráči musí cítit jeho transformaci a vylepšování a musí věřit, že to byli oni, kdo toho docílil. Systém mutací byl proto kompletně přepracován, aby se hrdina necítil nepřemožitelný, ale stále mocně. Nyní si hráči sami vyberou druhy mutací a složí je do stromu schopností podle sebe.

Také AI byla znatně překopána a chování všech postav v herním světě je velmi realistické. To platí především co se zón týče. Celé město je totiž rozdělené do několika oblastí a v každé se budou lidé chovat jinak. Cílem vývojářů bylo vytvořit hru, která bude bavit co největší spektrum lidí. A podle zveřejněných informací se jim to zatím daří.

Původní zpráva

Activision prostřednictvím teaser traileru láká fanoušky Prototype 2 na letošní gamescom. V krátkém záznamu uvidíte, jak hlavní hrdina James Heller zaútočí na vrtulník.

Více se o Prototype 2 dozvíme ve středu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama