Gearbox do Battlebornu investoval více, než do prvních dvou Borderlands dohromady
Battleborn Novinka Gearbox do Battlebornu investoval více, než do prvních dvou Borderlands dohromady

Gearbox do Battlebornu investoval více, než do prvních dvou Borderlands dohromady

Jan Kalný

Jan Kalný

7

Randy Pitchford hře opravdu věří. Nebo alespoň doufá, že se ujme. <strong>Noví Brothers in Arms jsou ve fázi předprodukce</strong>.

Reklama

S Battlebornem je to tak trochu zvláštní. Sice o hře víme, ale zároveň nevíme. Není o ní zase tolik informací a celkově se o ní tolik nemluví. Půlce hráčů je ukradená, ta druhá půlka čeká, co z toho nakonec bude. Randy Pitchford z Gearboxu si ale nejspíš myslí, že má potenciál. Údajně totiž do hry investovali více než do dvou prvních dílů Borderlands dohromady. A to je určitě nemalá částka.

„Když ostatní začali ukazovat podobné hry (jako je Overwatch a LawBreakers, pozn. redakce), tak nás to vlastně motivovalo. Zaprvé - jde o konkurenci a to je víceméně forma zábavné výzvy. A zadruhé - došlo nám, že taková hra skutečně může mít potenciál a hráče,” podělil se Randy Pitchford o svůj názor v podcastu s Polygonem.

Pro úplnost jenom připomínáme, že Battleborn vznikl ze zrušeného Furios 4, které mělo být původně pokračování v sérii Brothers in Arms. Nové BiA ale vyjde a vrátí se do starých kolejí. Hra je nyní dokonce ve fázi předprodukce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama