Gearbox je připraven pracovat na nových Borderlands
Borderlands 3 Novinka Gearbox je připraven pracovat na nových Borderlands

Gearbox je připraven pracovat na nových Borderlands

Michal Burian

Michal Burian

12

Nejprve ale musí nabrat nové vývojáře, protože půjde o velkou hru.

Reklama

Americké studio Gearbox Software lákalo, že nám koncem víkendu prozradí první informace o novém dílu komiksové střílečky Borderlands. Bohužel jsme se ničeho takového nedočkali, místo toho generální ředitel Randy Pitchford vystoupil na PAX South a řekl, že jsou připraveni začít pracovat na nových Borderlands.

To jinými slovy znamená, že samotný vývoj ještě ani nezačal. V první řadě potřebují v Gearboxu rozšířit tvůrčí tým. Podle slov Pitchforda bude nové Borderlands velké. To jde ruku v ruce s inzerátem hledající spoustu nových lidí na různé pozice, včetně scénáristy, designéra, technického producenta atd.

Na první detaily si tak budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat, nových Borderlands se nedočkáme dříve než za několik let (reálně tak za tři roky). Nevíme ani to, zda půjde o Borderlands 3 nebo něco jiného. Ze slova velký lze ale usuzovat, že půjde skutečně o právoplatné pokračování druhého dílu.

Zatím se tak Gearbox soustředí na MOBA střílečku Battleborn a kolekci Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel pro PS4 a Xbox One. Zapomenout nesmíme ani na téměř dokončenou remasterovanou kolekci Homeworld.

Situaci Gearboxu skvěle vystihuje tento obrázek. Můžeme si tak představit, kolik lidí pracovalo na Borderlands a kolik se jich bude podílet na novém dílu.

Záznam z PAX South

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama