Gearbox kutí vlastní Duke Nukem hru
Duke Nukem Forever Novinka Gearbox kutí vlastní Duke Nukem hru

Gearbox kutí vlastní Duke Nukem hru

Michal Burian

Michal Burian

10

Šéf studia Gearbox Software potvrdil, že připravují novou Duke Nukem hru, která bude podle jejich představ.

Reklama

Asi každému bylo jasné, že když Gearbox Software získali práva na Duke Nukem značku, tak nezůstanou pouze u Duke Nukem Forever, kterého pouze dodělávali. Randy Pitchford, šéf firmy, na letošním PAX potvrdil, že připravují vlastní Duke Nukem hru.

"Nezískali jsme práva pouze kvůli tomu, abychom mohli všichni hrát Duke Nukem Forever. Chceme vytvářet vlastní Duke hry."

"Brzy vám o tom řeknu víc. Dnes ale nemohu."

Slova Pitchforda se shodují s nedávným komentářem generálního ředitele vydavatelství Take-Two. Ten slíbil, že se s Dukem nesetkáváme naposledy.

Randy Pitchford následně bránil kvalitu Duke Nukem Forever a nechal se slyšet, že je hrdý na to, co vývojářský tým dokázal.

"Při dokončování DNF jsme si užili spoustu legrace. Byla to opravdu zábava. Jsme opravdu rád, že jsme nejen zachránili tuto legendární značku, ale také, že můžeme udělat vlastní hru z univerza Duke Nukem."

Závěrem konference se rozhovor stočil k chystanému dodatečnému obsahu, který vyjde ještě letos. "My se nevzdáváme. Aktualizovali jsme hru. Vím, že načítání u Xbox 360 verze bylo špatné. Zlepšili jsme ho, stejně jako spoustu dalších chyb."

"Myslím, že se vám nové DLC bude líbit, je totiž přesně pro Duka. Pracují na něm kluci z Piranha a kluci z Triptych (ex-zaměstnanci 3D Realms)," dodal Pitchford.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama