Gearbox nevyvíjí Borderlands 3
Borderlands 3 Novinka Gearbox nevyvíjí Borderlands 3

Gearbox nevyvíjí Borderlands 3

Michal Burian

Michal Burian

17

Místo toho pracují na Furious 4, novém Homeworldu a na dvou nových značkách.

Reklama

Na pokračování komiksové střílečky Borderlands si počkáme. Šéf studia Gearbox Software dementoval zprávy, že by v současné době pracovali na Borderlands 3. A to i přesto, že druhý díl ze září 2012 se stal velmi populárním a prodal pět milionů kusů.

Jde tak poněkud o překvapivé zjištění. Automaticky spousta hráčů i novinářů očekávala, že vydavatelství 2K Games bude chtít co nejdříve navázat na úspěch druhého dílu.

"Borderlands 3 by měla být masivní hra, musí být větší a lepší než Borderlands 2. Mělo by se pokračovat v příběhu ideálně i pro starou generaci konzolí. V současné době ale třetí díl nevyvíjíme, nejsme ani rozhodnuti jak bychom Borderlands 3 uchopili," nechal se slyšet Randy Pitchford pro Polygon.

"Nebudeme vám vyprávět pohádky, jak to dělá Valve u Half-Life 3. Víme, že jednoho dne budeme na Borderlands 3 pracovat. Teď se ale věnujeme jiným věcem, které vám brzy odhalíme."

O jaké projekty jde? Gearbox se soustředí na nový Brothers in Arms, který měl mít původně název Furious 4, nakonec ale půjde o novou IP s jiným názvem a kompletním odstupem od Brothers in Arms. Dále na předělávce prvních dvou dílů Homeworld a rovněž připravují dvě neohlášené hry, které budou zbrusu novými značkami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama