Gearbox odmítá odložení Aliens: Colonial Marines
Aliens: Colonial Marines Novinka Gearbox odmítá odložení Aliens: Colonial Marines

Gearbox odmítá odložení Aliens: Colonial Marines

Michal Burian

Michal Burian

2

Randy Pitchford, šéf Gearbox Software, razantně odmítá, že by časopisu Edge řekl, že Aliens: Colonial Marines letos nevyjde.

Reklama

Kolegové ze serveru Destructoid přinesli včera zprávu, že se zahraničnímu časopisu Edge podařilo z šéfa Gearbox Software vytáhnout, že chystanou střílečka Aliens: Colonial Marines v letošním roce na pultech obchodů neuvidíme.

Randy Pitchford se tuto zprávu doslechl a britskému Eurogameru řekl, že si není vědom toho, že by s Edge dělal rozhovor o Aliens: Colonial Marines:

"Nejsem si vědom toho, že bych Edge cokoliv o Aliens: Colonial Marines řekl. Diskutoval jsem s nimi, ale rozhodně jsme se nebavili o této hře."

"Jsem nadšen, že je o hru takový zájem, že se objevují informace doslova odnikud a z ničeho. Těším se, až vám o Aliens: Colonial Marines řekneme více, bude to velmi brzy," dodal Pitchford.

Pro úplnost dodejme, že Aliens: Colonial Marines mělo být podle zprávy na Destructoid odloženo kvůli regulérnímu pokračování Borderlands a očekávanému Duke Nukem Forever. Colonial Marines mělo původně vyjít již v roce 2009. Gearbox si toho však na svá bedra naložil požehnaně a zákonitě tak muselo dojít k několika ústupkům.

Poslední oficiální informací o Aliens: Colonial Marines bylo, že vydavatelství SEGA plánuje odhalit hru na začátku aktuálního kalendářního roku. Tak uvidíme jak to nakonec bude. Zatím máme počítat s tím, že se vydáme zabíjet mimozemské potvory ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama